lördag, april 11, 2009

Påskafton..

Så var påsk här. Redan.. vad tiden går!! Är kvar i Partille och firar i kyrkan & med vänner. F-lund har gudstjänster varje dag i påskhelgen. Både skärtorsdag & långfredagsgustjänsten var underbara! Man har ju hört texterna så ofta men nu fick vi applicera dem på oss själva & våra liv. De tog en bit i taget med lite musik & ord fån prästen mellan. Blev så levande & starkt!! I torsdags efter gudstj blev ett gäng hembjudna till ena prästen & hans fru.Mackor & te! Riktigt trevligt!! Och igår efter gudstj var vi några som blev hembjudna till K&P. Mackor & klasskaka!! Skönt & slappt sådär på långfredagskvällen! :)

Vi har kanonväder här! Strålande sol & ganska varmt. Riktigt vårväder!! Så jag har njutit av ledighet & sol på dagarna. Underbart skönt!! Men det rinner i näsan & kliar lite i näsa & ögon. Hoppas allergimedicinen börjar verka snart..

Ikväll har S bjudit på påskmiddag så vi är väl ungefär 8 st som ska fira påsk tillsammans innan det bär av till kyrkan & påsknattmässan. I morgon väntar dans i en församling i Hammarkullen och sedan förmodl påsklunch där innan färd mot F-lund och påskdagsgudstjänst där. Ska dansa där med. Ska bli skoj!!

Har tagit mig ledigt från skolan i helgen. Så skönt att bara kunna vara, ta emot, tänka & fundera och ta in påskens budskap ordentligt!!
Nu ska jag nog ut i solen snart..
Glad påsk på er!!

Inga kommentarer: